Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "DIE GROENE ITALIAANSE WAGEN" by LM Selby " eBook PDF Kindle ePub Free

DIE GROENE ITALIAANSE WAGEN

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: DIE GROENE ITALIAANSE WAGEN
  • Author : LM Selby
  • Release Date : January 16, 2014
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2592 KB

Description

Liefdesaffaires en erotische belevenissen, waarachtig en oprecht. Wanda's avonturen spreken tot je verbeelding en inspireren je ziel. 


Maak kennis met Wanda en haar innerlijke stemmen 'Hug & Fug',

De wereldreizigster zakenvrouw leidt een buitengewoon leven. Terugblikken vertellen van haar gestrande huwelijk, vurige romances en haar armoedige vaderloze kindertijd, opgroeiend in AustraliÎ als de jongste van acht. Ze wil een nieuwe start voor haar twee tieners en verhuist naar Nederland. 


De intrige van enerverende momenten begint in Rome, als Wanda en haar kinderen op het punt staan hun zeer geliefde auto te vinden. Die groene Italiaanse wagen neemt hen mee op reis door Europa en vormt het decor voor Wanda's liefde voor plaatsen, mensen, muziek en het leven. 


Dan ontmoet Wanda de lange, knappe Medwin op een ski reis in Oostenrijk.

17 jaar jonger dan zij, verhuist hij naar Nederland en trekt bij haar in. Zijn jonge zoon achterlaten in Oostenrijk, verscheurt hem maar zijn liefde voor Wanda is hevig.

Hug & Fug zijn aan zet. Ontembare hartstocht. 


VAN DE REDACTEUREN


"Herinnert me aan avonturen toen ik met mijn favoriete auto door Europa reisde. Ook in mijn verhaal hartstochtelijke liefdes."


"Hug & Fug deden me beseffen wat ik eens had en ben kwijtgeraakt maar niet met iemand anders wil, sinds mijn partner is overleden."


"Prachtig geschreven. De seksscenes zijn intens en ik voelde alle emoties. Diepe liefde, verdriet... de gespannen verwachting en opwinding. Ik was tot tranen toe bewogen. Prikkelde me absoluut op menig moment."


"Ik kan me volledig verplaatsen in Wanda en de Hug & Fug avonturen."


Download Books "DIE GROENE ITALIAANSE WAGEN" PDF ePub Kindle